Word je snel boos? Zeg of doe je dan dingen waar je later spijt van hebt? Of klap je juist dicht? Kalmeer jezelf nu!

Audio oefening: Kalmeer jezelf nu!©

Je kunt jezelf leren kalmeren juist op zulke moeilijke momenten. Zodat je rustig kunt blijven en bewuste, veilige, en liefdevolle keuzes kan maken. Leer dit nu met de audio: Kalmeer jezelf nu!©.

Hoe werkt de audio Kalmeer jezelf nu!©?

De kern van de audio-oefening is de buikademhaling, samen met jezelf veilig verklaren, en jezelf liefde geven. Dit ga je oefenen, net zo lang tot je merkt dat het vanzelf gaat. De oefening duurt nog geen 3 minuten.

De audio-oefening Kalmeer jezelf nu!© kun je gebruiken op momenten dat er niks aan de hand is, om vertrouwd te raken met hoe het werkt, en om te oefenen. Je kunt de audio ook gebruiken als steuntje in de rug op momenten dat het even niet lukt.

Gun jezelf deze vaardigheid! Als je het gaat oefenen, zul je er de rest van je leven plezier van hebben.

Wat vinden anderen van de audio?

Veel mensen die de audio-oefening doen, ervaren gelijk resultaat.

“Ik heb de oefeningen gedaan het werkt. Stukje bij beetje merk ik wat heel wat rust. Ook als ik denk mij op te gaan winden, verandert dat algauw weer in die rust. Dank je wel”.

“Ik heb geluisterd en de opdracht ook gedaan. Bij de eerste keer om iets lief te zeggen aan jezelf barste ik echt in tranen uit. Ik probeer deze oefening vaker te doen. Ik merk en weet dat ik niet alles een plek heb gegeven. Dank u wel voor dit mooie geschenk.”

DM heeft de audio nog geen twee weken in huis en stuurt me deze voicenote: “Ik moest een presentatie geven. Normaliter was ik zo zenuwachtig, ik heb zelfs de datum een aantal keer verschoven daarom. De docenten weten dat van mij. Met de audio heb ik mezelve tot rust gebracht. En ik sprak heel rustig tijdens mijn presentatie, en ik kon rustig antwoord geven op alle vragen. De docenten vonden dat zo geweldig! Ze vroegen me hoe ik zo relaxed was, zo zonder zenuwachtigheid. Toen heb ik verteld van de audio. De audio helpt mij. Het kalmeert mij, het brengt me tot rust en ik kan in rust praten. Normaliter praat ik een beetje snel en met stemverheffing, en nu praat ik zo kalm en rustig. Dank zij de audio, dank je wel!”

Natuurlijk werkt het voor iedereen anders. Mocht het bij jou niet gelijk lukken, neem dan contact met me op. Dan zoeken we samen uit wat jij nodig hebt om dit voor je te laten werken.

Hoe kan ik de audio bestellen?

De audio Kalmeer jezelf nu!© (inclusief A4 met instructie) kost slechts 5 usd. Je kunt de audio bestellen door dit bedrag of de tegenwaarde ervan over te maken naar:

  1. Mopé op (+597) 8912866, of
  2. Finabank SRD-giro 1000.188.685 t.n.v. Karina Jap a Joe HODN Vindlicht, of
  3. Finabank USD-giro 1000.357.029 t.n.v. Karina Jap a Joe HODN Vindlicht, of
  4. Wise euro-rekening BE55 9671 0851 2044 t.n.v Karina Jap a Joe.

App me op (+597) 8912866 voor de juiste dagkoers en vermeld bij je betaling je naam en Kalmeer jezelf nu.

Stuur me na betaling een appje op (+597) 8912866 met je naam en een bewijs van betaling. Dan ontvang je binnen 1 werkdag de audio plus instructie via app.

#tijdvoorverlichting #ikkalmeermezelfnu #lovenotdrama #keepitsafe #keepitcalm #uitliefdehandelen #bewusthandelen #bewustkiezen #EHBR #eerstehulpbijrelatieproblemen #relationshipfirstaid

Share